VANMARIEKE is sinds maart 2008 de website van Marieke van Genugten.
Ik kom uit 1973 en woon in ‘s-Hertogenbosch samen met vriend en twee zonen (uit 2004 en 2006).
Opgeleid als levensmiddelentechnoloog, heb ik ruim 10 jaar gewerkt als productontwikkelaar bij diverse internationale bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie.
Daarnaast ben ik altijd al bezig geweest op andere creatieve vlakken, onder andere met keramiek, stoffen, vilt, recycling van tweedehands spul en koken/bakken.
Zo ontstond in 2008 het idee om een webwinkel te beginnen met Japanse en Amerikaanse stoffen die in Nederland niet of nauwelijks te verkrijgen waren. Langzaamaan werd het assortiment van de webwinkel uitgebreid met fournituren, patronen, materialen om zelf stofknoopjes mee te maken en flockfolie.

Eind september 2018 besloot ik te stoppen met VANMARIEKE, het was een mooi avontuur, maar er kriebelde meer en inmiddels ben ik een blog begonnen over koken/bakken en zelfmaken: https://mariekemaakthet.wordpress.com/ en ben ik met vriendlief druk bezig met de verkoop van vintage spullen via marktplaats (ik twijfel nog over een webshop, maar er is wel een site: https://thatvintageshop.nl/). Ook flock- en strijkfolie vind ik eigenlijk te leuk om niet te verkopen, vandaar dat ik hier weer een kleine webshop voor aan het maken ben op deze site. Je zult hier ook nog wel eens wat restanten tegenkomen uit de oude webshop van VANMARIEKE, die ik voor weinig zal verkopen.

Vragen? Opmerkingen? Meer weten? Samenwerken? Ik vind het leuk om van je te horen!

Je kunt een bericht sturen via het contactformulier op de site of mailen naar marieke @ vanmarieke.nl

VANMARIEKE
Marieke van Genugten

Correspondentie- en afhaaladres:
Leliestraat 9
5212 XJ ‘s-Hertogenbosch

KvK-nummer: 17222553
BTW-nummer: NL1503.30.479.B01
Rabobank: 1265.47.963
IBAN: NL56RABO0126547963
BIC: RABONL2U